Известие

Collapse
No announcement yet.

странен проблем!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• странен проблем!!!

Колеги проблема е следният.Карам си колата и като влезна в дупка дори и малка да е...само да тресне в купето...и ми трагва винтилатора или как да го кажа духалката....за секунда трагва и спира.А винтилатора е на полижение 0 степен....Дори някои път трагва и без да сам влезнал в дупка....Дано сам обеснил правелно...мерси предварително!
    Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
    Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Нагорял ти е ключа, или там както се казва за парното/климатика. Не знам дали става с почистване или със смяна, но пиши ако го отремонтираш, че и моята е така, ама нещо нямам време и не ми се занимава.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
      Нагорял ти е ключа, или там както се казва за парното/климатика. Не знам дали става с почистване или със смяна, но пиши ако го отремонтираш, че и моята е така, ама нещо нямам време и не ми се занимава.
      на мен ми казаха че уж това било нормално климата да си пускала за секунда и пак да го спира ама не вярвам да е така....колега клуча ми е перфектен....незнам какво може да е ако някои знае от каде е проблема моля да каже....мерси

Comment

?

Comment

Ключа може да ти изглежда перфектен и пак да прави простотии.Разглоби го и го провери!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

6те пробвам мерси

Comment

Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщение
              на мен ми казаха че уж това било нормално климата да си пускала за секунда и пак да го спира ама не вярвам да е така....колега клуча ми е перфектен....незнам какво може да е ако някои знае от каде е проблема моля да каже....мерси
              Не е нормално климата да ти се включва сама.Може и от копчето да е.Ако искаш мини да го разглобим.

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
                Не е нормално климата да ти се включва сама.Може и от копчето да е.Ако искаш мини да го разглобим.
                хихих аз не сам от софия....от провинцията сам...аи аз мога 6те се пома4а...сам мерси се пак...

Колега,опитай се да пишеш малко по-грамотно!Ч и Ш съществуват в азбуката ни.Заместването им с цифри не се толерира!
                Мордохай!
                Last edited by mordohy; d.m.y г., 00:25. Основание: Писане на маймуница

Comment

Working...
                X